Traprenovatie mogelijkheden

Open trap laminaat

Het is mogelijk om een open trap te bekleden met laminaat. Op deze manier loopt het decor rondom door en zijn de zijwangen en spillen ook te bekleden.

Dichte trap laminaat

Wil je een dichte trap laten bekleden met laminaat? Dat is mogelijk! Je kan de treden, stootborden, zijwangen èn spillen laten lamineren.

Open trap PVC

Een open trap is ook te bekleden met PVC. Op de voor- en achterkant van de trede wordt een neusprofiel gemonteerd.

Dichte trap PVC

Een dichte trap is ook te bekleden met PVC. De trapneus wordt afgewerkt met een aluminium trapprofiel en de stootborden kunnen ook worden voorzien van PVC.

Soorten overzettreden

Laminaat overzettreden

Budgetlijn/ CPL/HPL overzettreden zijn geschikt voor zowel open als dichte trappen. De kern bestaat uit een hoogwaardige 10 mm dikke MDF/HDF laag dat is voorzien van een HPL/CPL/DPL toplaag. De laminaat treden zijn slijtage bestendig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en er is een breed assortiment om uit te kiezen!

Eiken overzettreden

Met Eiken overzettreden heeft u een tijdloos design dat warmte uitstraalt. U maakt van uw trap een echte eyecatcher! De overzettreden bestaan uit een 4 mm massief eiken toplaag. Deze laag wordt stevig op multiplex verlijmd zodat de plank niet meer werkt, krimpt, uitzet door vocht of temperatuur. Voor een complete afwerking kunt u ook nog kiezen voor bijpassende wangen of stootborden!

PVC overzettreden

Een open trap is ook te bekleden met PVC. Op de voor- en achterkant van de trede wordt een neusprofiel gemonteerd.